Om

Min vej ind i keramikken startede dengang i 2004, da jeg tog på Engelsholm kunsthøjskole for at lære at puste glas. Jeg skulle vælge endnu et fag ved siden af koldt og varmt glas, og valgte keramik, for det lugtede  jo trods alt lidt af fisk. Der gik ikke ret lang tid, før jeg blev bidt af det, og endte med at bruge nærmest alle mine vågne timer i keramikværkstedet.
Efter et dejligt år på Engelsholm søgte jeg ind på Århus Kunstakademi og startede på deres keramiske grunduddannelse. Ved et tilfælde kom jeg efter et halvt år i kontakt med en pottemager i Århus, som tilbød mig en læreplads, hvilket jeg tog imod. En fantastisk mulighed for mig, for at fordybe mig i dette skønne, gamle håndværk. Efter 3 års læretid i Århus tog jeg i 2010 min svendeprøve som pottemager. Siden har jeg arbejdet som pottemagersvend i selvsamme værksted, hvor jeg hjælper med den daglige produktion.
Sideløbende pusler jeg med egne ting i "mit" eget værksted i Godthåbsgade, lige midt i Århus, som jeg deler med en anden keramiker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar